Friday, December 31, 2010

Bohsia :D

Petang korang ! Haha mesti korang shocked plus tertanya tanya kenapa tajuk post aku 'BOHSIA' ? Hahaha aku saje jeh . Aku tatahu sape name betina sundal yg carik pasal dgn aku . And lagi satu , carik pasal dgn Eahh . Hm nta lah . Susa nak explain kad sini . Mmg panjang lah nak taipkan . So , nak tahu jmpa aku , then aku story :) Hahaha bongok ! Kang tak pasal pasal dgn wartawan wartawan skali dtg jmpa aku . Hoho dahsyat ! Bodoh jeh aku -____-

Semalam lambat aku tidoe . Elehh mcm selama niy aku tido awal pulak :P Aku rase hari hari aku tido lmbat doh . Yelah kan , kan dah nak buka sekolah . Just two more days peoples ! Haiyooo ! Rase tak sabar ade , rase malas pun ade . Hahaha XD Naty dah skola , kne tido awal . Bila lagi nak tido lewt kan . Time time niy jeh lah . So , jgn lepaskan peluang sementara masih ade . Hahaha XD bodoh punyaa ayat !

Hahaha okay okay . Back to topic , aku with Eahh pun gilaa semalam . Tatahu ape pasal . Kitorang pun mcm orang bodoh tak suda suda maki maki hamun 'bohsia' tuh . Padahal betina tuh tade pun . Acting lebih jeh ktorang niy XD Then , Ain pun nak join skali . Hahaha jujum ! :D Pastuh , nta mcmne lah pulak tercipta 'Bengangong Sisters' . Eahh lah niy . Pelikpelik jeh . Nak tahu cane bole wujud uh ? Ha niy dea ,

Eahh = Bengong .
Aku = Bangang .
Ain = Bangong .

Hahaa mcm bongok jeh . Sumpah kitorang shot doh . Eah kata , wayar otak dea sume dah putus . Tuh pasal jadi mcm tuh . Hahaha :D Then , dlm pkul 5 lbih , ktorang pun ofl and buad taik mataa :) Hehe .

So today , bgn jeh paham paham jelah pkul bpe kan kalau dah tido lambat . Hee , so firstly cnfem lah kne membebel dgn mama . Hahaha aku buad bodoh jeh . Terus amek tuala pegy mandi . Then , kemas uma pastuh mkn . Huu , after that do update blog :) Hoho ,

Weh , aku basuh kasut skola doh tadi . Hmm yelah tak dpad beli yg baru . Mama kata nanti . Nta bila lah oh :( Hmm okay okay . But then , aku tak puas hati , adek aku dpat pulak kasut sekolah baru . Bengang sial ! Tape lah , biar jelah . Asalkan ade kasut skola .



Hee , mane aku ? Haa tak nmpk tuh tepi skali . Hahaha muke mcm nak mintak kaki jeh . Skali bg kang baru tahu . Hahaha XD Weh ! Tak sabar doh nak masuk skola . Rindu dak dak skola . Weh korang , aku miss korang gila gilaa babi doh . Hee ,

Okay lah , aku rase dah pnjg sgt aku taip . Haha smpai lari dari topik . Hoho bongok jeh . Okay lah , boboi :)
   

감사합니다 :)

Small Purple Outline Pointer